Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

so
solbeamer - 19-08-2016 09:12:58
Geldzaken & Recht

Inbraak van huurwoningen

Let op met de verzekering!!
die keren vaak niet uit als er geen sporen van braak zijn!!!

met de klopsleutel truuk heb je geen braaksporen!!
(mocht de verzekeraar u problemen geven met uitkeren geef je de youtube links op met de klopsleuteltruuk, en dat er geen braaksporen zullen zijn! =einde van hun kletsverhaal!)

met de anti-lockpick gun beschadig je het slot aan de binnenkant. en dan ligt het aan de kwaliteit van de gun in hoeverre de stukken er afvliegen gok ik.
na x keer is er al duidelijk schade. na 1 keer weet ik niet. iets met dat messing aan de binnenkant zit, en dat die metaalsoort niet al te sterk is.

http://lockpick-gun.blogspot.nl/" target="_blank">lockpick guns moeten niet worden beschouwd als een niet destructieve binnenkomst. stiftvergrendelingen zijn gemaakt van messing en de onderste pennen zijn puntig. de scherpe rand van de naald van een lock picking gun in de pen laat sporen achter.