Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ju
jurriaan hartog - 01-09-2016 17:56:14
Winkels & Webshops

Imobiel

ik heb net een episode met imobiel achter de rug en zojuist wel het geld teruggekregen van p.j. van den broek


ik kreeg na weken geen gehoor, eindelijk een reply van wouter via e-mail en ik kon geld terugkrijgen of alsnog de telefoon snel krijgen. nou toe dan maar. stuur die telefoon alsnog op! kreeg ik een leeg doosje! en dit kwam al vaker voor volgens wouter. 


maar... ik vroeg wouter of hij het adres kon veranderen. (de levering duurde zo lang dat ik ondertussen verhuisd ben!) kon hij niet, zei hij. ok, stuur dan maar naar het oude adres, zover is het niet en ik haal het wel op bij de buren, die het in ontvangst nemen als ik er niet ben. echter ik trof een leeg, geopend doosje aan zonder iphone in het tuinschuurtje en een briefje van de bezorger in de bus met "in de garage".


meteen postnl gebeld en gevraagd welke oen van een bezorger pakketjes nou jatklaar aflevert. zij hebben dat nog niet opgehelderd, maar ze vertelden me wel dat het doosje om de hoek van de swagemakerstraat in landgraaf is verstuurd vanaf de jumbo op de hoofdstraat. 


mijn vermoeden is dat de bezorger al een leeg pakketje had en het daarom maar "in de garage" heeft gelegd. waarom moeilijk doen over een leeg doosje? is zijn probleem verder niet en 


maar, en: als het zo amateuristisch verstuurd wordt, waarom kun je dan geen andere adressticker plakken? dat had hij makkelijk kunnen doen en gezien zijn apologetische houding was dat wel het minste wat hij had kunnen doen. maar wouter zit daar dus helemaal niet. iemand anders stuurt het op, denk ik. zijn het gestolen telefoons uit china die niet voor niets vanaf bijna het drielandenpunt via een supermarkt verstuurd worden?


ik weet niet wat de clou van de scam is bij imobiel.com... is het mensen die het het gelazer niet waard is geld afhandig maken en de lastpakken crediteren? .(dat is een tamelijke schadevrije manier van zwendel waarbij je nooit aangiftes krijgt en toch een succesratio oplevert waar je van kan leven? en het belangrijkste: je site kan dus in de lucht blijven! zonder die continuïteit wordt je zwendel een stuk vermoeiender, uiteraard.) 


dat de onderneming stinkt is me kortom duidelijk. niet doen! 


wouter heeft me zelfs gebeld na mijn boze email over het lege doosje en ik vroeg hem naar zijn achternaam. wilde hij niet geven. nou wouter, ik ben tot nu toe nog niet actief geweest op internetfora over imobiel, maar nu ik mijn geld terugheb en je niet naar mijn feedback luistert; wees transparant en communiceer, zie ik geen reden om je niet helemaal kapot te maken, jij halve gare amateur! hou ajb op met internetondernemen. je bent een nietsnut en je verspilt mensen hun tijd, voorzover je ze niet oplicht. ga ajb iets anders doen! en verschuil je niet zo. waarom die geheimzinnigheid? ik ga de politie en postnl helpen om jullie zaakje op te rollen, want ik zie geen reden om te accepteren dat jullie ideal betalingen incasseren in anonimiteit. niet met wat ik van jou heb meegemaakt.


dus wouter, ga alvast maar een ander beroep bedenken, want imobiel zal ophouden te bestaan. 


fijne dag, wouter.