Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 02-09-2016 18:26:06
Geldzaken & Recht

Heeft iemand ervaring met hollandsche wind?

Impulsaankopen doen is niet echt verstandig, maar impulsbeleggingen doen?
u kunt op naam van een bedrijf op de site van de kvk een kvknummer opzoeken.
of een site er al dan niet "leuk" uitziet doet niets ter zake en heeft u ook niets aan. als het nieuw is dan zal ook niemand er ervaring mee hebben.
ik zou dat boek dat @tijger1 adviseert eerst maar eens kopen en goed bestuderen, en verder kunt u ook nog in de bibliotheek kijken.
als u geen verstand van beleggen heeft zou ik er al helemaal niet aan beginnen, en zeker niet bij iets nieuws en het dubieuze investeren in groen.
verder geldt dan ook nog dat beleggen riskant is of kan zijn en dat je dat dan maar beter kunt doen als je ergens geld hebt liggen wat je rustig kunt verliezen en waar je verder ook niets verstandigs mee kunt doen, mocht je persé er iets mee willen doen.
zie ook de reactie van @diewilik.