Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ma
Mat Matheij - 02-09-2016 22:05:10
Geldzaken & Recht

Mogen 2 personen dezelfde boete krijgen voor verkeerd aanbieden huisvuil?

Ik lees 'het huisvuil' bestaande uit hoeveel zakken dan. wordt dat dan niet opgehaald? zo niet dan kunt u daarmee tegen betaling naar het milieupark. wanneer ik het verdere verhaal hoor had beter uw vriendin aangifte kunnen doen want op dit moment lijkt u beiden schuldig. de een omdat deze de verklaring aflegt de ander omdat haar adresgegevens zich in een of meerdere zakken bevond. u kunt proberen het op een akkoordje te gooien maar dan zult u moeten aantonen dat het ging om gezamelijk afval. kwijtschelden van twee boetes? dat lijkt mij sterk. maar loop eens een keer langs bij de gemeente rotterdam.

de kans acht ik gering. betaal aan het loket er een en doe zielig over de andere die naar eigen zeggen gaat over hetzelfde vergrijp. rotterdam is al niet de schoonste stad van nederland getuige een aldaar opgenomen tv serie waar bushaltes meer leken op vuilstortplaatsen. met alle respect voor rotterdammers die wel hun huisafval netjes en op de juiste plek storten.

ook rotterdam verdient beter en dat had ook u tevoren kunnen weten.