Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 06-09-2016 11:03:35
Geldzaken & Recht

Bankstel gekocht en toen terminaal geworden

Dag karin,

als ik het goed interpreteer kost die bank zo'n kleine € 1000,--. als u dat moet betalen wat door dat bedrijfje aangegeven wordt, kunt u beter die bank gewoon afnemen en het volledige bedrag betalen.

als zij komt te overlijden, kunt u altijd nog die bank online te koop aanbieden op bijv. marktplaats, speurders en op plaatselijke websites.
u zou dan bijv. 3/4 van het betaalde bedrag kunnen vragen. en als u maar de helft krijgt, dan heeft u uw geld terug.
het alternatief is de helft betalen.... en niets hebben. dan lacht de eigenaar van dat bedrijfje zich helemaal slap. dat is dan vet 'verdienen'....

zoals @zoekster1 al aangegeven heeft, vind ik dit ook beneden alle peil en zegt alles over de eigenaar van dat bedrijfje.
de aanbetaling niet terug betalen, daar kan ik mij nog iets bij voorstellen, maar daarnaast nog eens € 278,-- opeisen is gewoon asociaal.
dat ventje heeft dus totaal geen empathie en denkt alleen aan zijn eigen centjes. keiharde handel.

u kunt uiteraard altijd nog dat bedrijfje 'aanprijzen' op allerlei 'social media', voorzien van uw kant van het verhaal.
antireclame is in dit soort zaken vaak nog het meest effectieve.
hoe het ook zij, heel veel sterkte verder.