Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
maarten heest - 06-09-2016 11:36:01
Voeding & Gezondheid

Waarom zit er geen honing in honingdrop?

Hallo linda, goeie vraag eigenlijk. er zit inderdaad honing in maar dan in zo'n minieme heveelheid dat je als consument besodemieterd wordt. de europese wet voedselinformatie verplicht fabrikanten wel op het etiket te vermelden wat er in een product zit maar verplicht geen minimale hoeveelheid echte bestanddelen. er zit honing in en daarom mag het honingdrop heten maar feitelijk heeft het daar niets mee te maken. bij het voedingscentrum kun je meer info vinden over deze materie.

dit antwoord is een stuk serieuzer dan de meeste antwoorden hier maar dat komt omdat ik lang niet zoveel witte wijn en rosé genuttigd heb tijdens het schrijven als menigeen hier in de kleine uurtjes. geen drup zelfs!