Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 09-09-2016 19:47:13
Garantie & Verzekeringen

Ervaringen met eijerkamp

U kunt wel aangeven dat u linoleum op de vloer heeft, maar zou het niet zo kunnen zijn dat die viltjes geplakt zijn tegen krassen van de ondervloer. viltjes worden juist geplakt om het directe contact tussen de poten en de vloer weg te nemen. geen geluid meer en geen krassen bij het schuiven.

dat er nu putjes in uw vloer zitten heeft natuurlijk niets te maken met de kwaliteit van de stoelen. als u onder uw andere meubelen zou kijken (bank, dressoir e.d.) zullen daar ongetwijfeld ook deuken zitten. of ligt dat dan ook aan uw meubelen? loop eens op hoge hakken en blijf een tijdje stil staan op de hakken. ligt het dan ook aan de schoenen dat er putjes komen?

o.t. heeft u echt wel linoleum (merk), of is het vinyl? vaak wordt vinyl op de vloer linoleum genoemd terwijl dit een merknaam is, net zoals bv luxaflex. linoleum is normaal gesproken knetter hard en wordt vooral op projectbasis gebruikt. vinyl is algemeen verkrijgbaar en vaak zit daar een schuinmlaag tussen, verend dus.