Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster1
zoekster1 - 11-09-2016 22:32:22
Vrije tijd & Tuin

Ben ik verplicht contributie te betalen als de voetbalclub geen trainers heeft?

Het is echt bullsh*t dat ouders van de kinderen zouden moeten gaan trainen, zoals hier wordt gesuggereerd. wat een dommigheid. trainen is echt een vaardigheid die je niet zomaar uit de losse pols kunt doen, ook moet je daarvoor ehbo diploma halen/hebben en weten wat een goed trainingsschema is, warming up en verschillende spelfacetten trainen, ook moet je kunnen zien op welke positie iemand het best tot zijn recht komt en een groepsgeheel zien te smeden. het is niet maar een beetje rennen op het veld en dan wat spelletjes met elkaar doen. als je kinderen (volwassenen ook overigens) verkeerd traint, dan is de kans op blessures behoorlijk groot. ook is leiding geven aan kinderen/pubers een vak apart. ik weet er alles van omdat een familielid van mij voetbaltrainer is bij een amateurclub.
het is echt niet hetzelfde als op zondagmiddag in de kantine staan. of rijden als er 'uit' wordt gespeeld.

de club hoort vanzelfsprekend een trainer te leveren. dat moet niet 'vanzelf' uit de ouders voort te komen. naar mijn mening kunt u de overeenkomst met de club ontbinden.