Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edrick3
edrick3 - 16-09-2016 18:43:54
Geldzaken & Recht

Paypal, je vriend of toch eigenlijk niet?

Paypal betaling annuleren: lees eens http://financien.excite.nl/paypal-betaling-annuleren-g13571.html" target="_blank">hier op de site van excite:

hoe kun je een paypal betaling annuleren?

wanneer je per ongeluk een verkeerde betaling doet, kun je in het paypal menu naar het kopje 'geschiedenis' gaan. vervolgens klik je op 'annuleren' om de betaling te annuleren. mocht de transactie toch al voltooid zijn, dan kan paypal het overgeschreven geld niet meer terugboeken. in zo'n geval moet je de gebruiker, naar wie je het geld hebt overgemaakt, contacteren. deze kan via 'terugbetaling verstrekking' het geld weer naar je terugboeken.


hoe lang na de transactie is het geld terug te vragen?

wil je een paypal betaling annuleren, maar ben je zelf te laat hiermee, dan is de link 'terugbetaling verstrekken' tot zestig dagen na de transactie nog zichtbaar in het paypal menu van de ontvanger. wanneer je je creditcard aan je paypal hebt gekoppeld, zal het geld weer terug worden gestort naar je creditcard rekening. deze transactie wordt meestal 30 dagen later pas zichtbaar op je creditcard rekening. in andere gevallen wordt het geld rechtstreeks op je paypalrekening gestort en kun je het enkele dagen later weer gebruiken voor andere aankopen.