Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lo
lovewinnie - 16-09-2016 21:42:04
Geldzaken & Recht

Ziektewet

U werkgever moet u ziekmelden. is hij het niet eens met u ziekmelding moet hij een arbo arts  inschakelen. omdat hij verzuimt zou ik als ik u was contact opnemen met uwv.
houdt daarbij dag van operatie bij de hand, waarom u zich heeft ziek gemeld en wat u denk weer aan het werk te kunnen. u werkgever is aan het verzuimen en kan daarvoor zelfs een boete krijgen. 

tramadol is geen reden om niet te werken. u mag alleen 2 wk geen auto rijden, apparaten bedienen etc. wellicht heeft u  werkgever aangepast werk? bijv   administratief werk voor thuis of wat poetsen op bedrijf .  na 2 wk mag u gewoon weer alles met tramadol. zelf slik ik tramadol, gebruik ik morfine pleisters, amitryptaline en naproxen cocktail en functioneer redelijk. ondanks dat veel pijn nog maar medicatie is geen reden om niet te werken. al mag de werkgever dit niet beslissen en hoeft u hem ook niet te vertellen waarom u ziek bent.  de abbo arts geeft werkgever advies  of u kunt werken, hoeveel uur en welke functie functie