Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
halex - 17-09-2016 14:11:13
Geldzaken & Recht

Ik krijg een factuur na een gratis inloop spreekuur bij een advocaat

Het is mij niet helemaal duidelijk. u schrijft "na diverse malen haar er op aangesproken te hebben dat het voor mij onmogelijk was om de eigen bijdragen te betalen van €650,00", heeft u na het inloopspreekuur dan nog contact gehad met deze advocaat om uw zaak te bespreken? of hebt u haar tijdens uw enige gesprek diverse malen aangesproken dat u de eigen bijdrage niet kunt betalen?
als u alleen maar naar het gratis inloopspreekuur bent geweest, waarom betaalt u dan toch € 50?  het lijkt er op dat de advocaat na het eerste gesprek toch dossieronderzoek voor u heeft gedaan. en daar zijn kosten aan verbonden. hebt u tijdens het inloopspreekuur iets afgesproken over wat de advocaat verder voor u zou doen? hebt u iets ondertekend? staat er een specificatie van werkzaamheden op de factuur? en welk bedrag staat daar op? is dat die € 650 die u ergens in een antwoord aanhaalde?