Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 20-09-2016 14:24:50
Geldzaken & Recht

Bankstel gekocht en toen terminaal geworden

Dit is toch een tragisch en triest verhaal. een zakenman die niet op maatwerkmeubels wil blijven zitten en naast de verwachte winst nu óók zijn goede naam kwijtraakt, treurige familiaire omstandigheden waarin men troost nodig heeft zonder publiciteit, maar vooral de onverantwoordelijke media zoals sbs6 en het ad, die er onder de gordel wel sensatie-brood in zien alles in de etalage te zetten voor een publiek dat hiervan werkelijk 'smult'?

een enerzijds/anderzijds-verhaal dat m.i. niet nú voor groot publiek hoeft te worden opgelost. jammer! big-brother laat z'n sporen achter waar liefdevol medeleven in kleine kring gevraagd wordt.

gecondoleerd, op voorhand ..... allemaal ..... dus àllemààl! de stervende moeder, de dochters, verdere familie en vrienden, de zakenman, de media maar vooral ook alle lezers die dit soort media in stand blijven houden met een afstotelijke maatschappij die werkelijk helemaal de weg kwijt is.