Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sy
sylvia_71 - 20-09-2016 20:23:07
Computers & Telefonie

Kpn pre order iphone 7 en alle missers in deze, hoe los je het op?

Het gevraagde item kan niet geleverd worden, nou jammer dan. kpn legt je netjes uit wat er aan de hand is, wat de vertraging heeft veroorzaakt én dan nog wil je het niet snappen. en dit gezeur om de allernieuwste iphone!? triest hoor, en ja, dat mag ik vinden. hoezo kun je niet wachten tot het wel geleverd kan worden? trouwe klant, wat al helemaal nergens opslaat, of niet, er is géén of te weinig voorraad. denk je nou echt dat kassa of welk programma dan ook voor een snellere levering zal zorgen? ook je bericht melden op facebook zal hier in niets aan veranderen, mits je nog in sprookjes gelooft. dus vergeet het maar. 

en dan ook nog je bericht richten aan de directeur van kpn?! 

ik kan me ergens wel indenken dat je hier van baalt, maar je moet nu niet net doen of dit een wereldramp is. ja, voor je gevoel wel, maar je overdrijft.

succes met je tromgeroffel!