Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Si
SietseRD - 21-09-2016 17:10:47
Voeding & Gezondheid

Namaak scheermesjes

 




ik scheer mij als 30 jaar dit merk mesje  .. maar kocht ze dit jaar eens bij koopjedeal via een advertentie in de plaatselijke krant. bij de eerste zending had ik niet zo veel problemen vond wel dat ze wat sneller bod waren. maar dan kan ook aan je zelf liggen natuurlijk .. bij de twee zending die ik halve wege dit jaar kocht ging het mis. ben natuurlijk niet zo dom dat ik mij al twee jaar lang het vel van mijn wangen trek. 


maar ik vond dus al van af 2014 klachten omtrent dit merk in combi met het  verkooppunt.




ik had niet direct het idee dat ze bot waren.  kon er de vinger niet op leggen vandaar dat ik ervan uit ging dat het mijn huidproblemen waren.  bij de laatste twee  vernam ik dat ze echt bot waren. en toen pas kwam het idee op dat de mesjes het probleem waren. en toen ik een nieuwe verpakking open trok wist ik het zeker ..maar informeer dan toch nog eens bij koopjedeal.nl  .die toegeeft dat er wat mis was met deze mesjes  . maar ook van het laatste pakje zat net een redelijk mesje. dat laatste pakje word nu bewaart op verzoek van de fabrikant



het zijn geen gebruikte mesjes het zijn namaak mesjes.
en de hygiëne is de allergrootste zorg bij deze producten.
das ook een groote kosten post bij dit soort producten .