Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 23-09-2016 09:45:53
Winkels & Webshops

Slechte service lucardi

@ramcar , 

wat is de levertijd ?



plaats je een bestelling op werkdagen voor 21:00 uur? dan wordt je bestelling de volgende dag thuis bezorgd. in nederland wordt dit gedaan door dhl parcel en in belgië en duitsland door dpd*.


kies je ervoor om je pakketje te laten bezorgen in één van onze filialen dan kan de levering 2-5 dagen duren. je ontvangt van ons een verzendbevestiging per email zodra het pakket naar het filiaal wordt verzonden met daarin de eerst mogelijke afhaaldatum.

krijg je deze mail op maandag of vrijdag? dan staat je pakket vanaf komende woensdag klaar. ontvang je deze mail op dinsdag, woensdag of donderdag? dan kan je het pakketje vanaf zaterdag ophalen. wil je er zeker van zijn dat het pakket binnen is bij de winkel voordat je er naar toe gaat? dan kun je hierover contact opnemen met de winkel.


*er gelden enkele uitzonderingen op de standaard levertijd:


· bestellingen naar belgië en duitsland hebben een levertijd van twee werkdagen en worden verzonden via dpd. 


· naamkettingen en trouwringen hebben een gemiddelde levertijd van twee weken.


· naammunten hebben een gemiddelde levertijd van zes tot acht weken.


· gegraveerde artikelen hebben een levertijd van 7 dagen.


· rondom feestdagen kan de levertijd afwijken. 

bron : lucardi.custhelp.com