Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

La
Laelia1955 - 23-09-2016 09:48:31
Winkels & Webshops

Slechte service lucardi

Coulance geldt alleen als er iets buiten b.v. de garantietermijn kapot gaat. in dit geval heeft u een foutje gemaakt maar wel een duur foutje.
als u iets duurs koopt, zoals gouden sieraden en zeker gegraveerde ringen, dan beter maar niet via internet bestellen maar in de winkel en samen met uw partner goed passen. lucardi was te goeder trouw maar kan me uw frustratie wel voorstellen.
u kunt ze nog verkopen als 'oud goud'. er zijn winkels die een hogere goudprijs betalen als u iets nieuws koopt.
en vraag bij een juwelier om een kaartje met maten van rinken. zo'n kaart met allemaal gaatjes waar je je vinger in moet steken om de ringmaat vast te kunnen stellen. zit soms ook in de catalogus van een postorderbedrijf dat ringen verkoopt.altijd bewaren want komt zeker nog eens van pas.
succes en evengoed een fijne trouwdag.