Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 27-09-2016 14:39:44
Vrije tijd & Tuin

Ijzeren pinnen op gemeenschappelijke schutting

Gemeenschappelijke schutting......het woord zegt het al. ook dat de schutting bij beide een stukje op het grondstuk staat. het bedrijf dat de plaatsingsopdracht had, zal dit uitgemeten hebben. klopt de juiste plaats niet, is uw buurman aanspreekbaar en zal hij dit bedrijf moeten aanmanen. uw buren zijn echter tamelijk brutaal en egoïstisch bezig en ergens moet hier letterlijk 'paal en perk' door u aan gesteld worden. aankaarten dus wanneer u niet van plan was om de schutting te laten begroeien en de pinnen onzichtbaar te maken en verwijdering van de niet vooraf besproken pinnen binnen 14 dagen verlangen. tevens zullen de ontstane gaten dichtgemaakt moeten worden om beschadiging door vocht te voorkomen. het gaat uiteindelijk over een onrechtmatige handeling.

praktisch actief worden: denk bijvoorbeeld aan buurtbemiddeling of de buurtagent. het doel van buurtbemiddeling is het ondersteunen van buren bij het vinden van een oplossing. buurtbemiddelaars helpen om het contact te herstellen, begeleiden de gesprekken en helpen zo een uitkomst te bieden voor beide partijen. de bemiddelaars zijn vrijwilligers die speciaal zijn opgeleid om te bemiddelen tussen buurtbewoners.