Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 03-10-2016 12:01:24
Geldzaken & Recht

Opgelicht via marktplaats!

@ikke2506,

ik begrijp helemaal niet waarvan en tegen wie u aangifte wil doen.
u heeft een voertuig gekocht en het voertuig is u ook geleverd, maar u weet niet van/door wie, op zich is dat al een vreemd uitgangspunt.
aangezien het produkt geleverd is is er geen sprake van oplichting.
mogelijk is u een ondeugdelijk produkt geleverd, maar ook dat is zeer te betwijfelen aangezien u er wel, zoals u zelf aangeeft, vier weken mee heeft rondgereden.
blijkbaar hebben zich in die vier weken geen (noemenswaardige) problemen voorgedaan en had u ook geen reden om bij de (onbekende) verkoper te willen reclameren.
maar na vier weken ongecompliceerd te hebben rondgereden onstond er een technisch mankement aan de motor van het voertuig.
het is, mocht u er uiteindelijk in slagen om de verkopende partij aansprakelijk te stellen voor de veronderstelde schade, te bewijzen dat de schade niet is ontstaan door uw eigen toedoen, zoals bijv. geen motortolie bijvullen als dat nodig was.
een agent van politie en een ambulance mederwerker hebben geconstateerd dat de motor van het voertuig defect is, maar in uw relaas kom ik nergens een exacte omschrijving tegen van welk mankement een vakman/monteur uiteindelijk aan de motor heeft geconstateerd.
het blijft dus gissen naar de oorzaak van het stilvallen van het voertuig.

zou het ook nog zo kunnen zijn, ik doe maar een gooi, dat u bent vergeten tijdig brandstof te tanken en is het voertuig daardoor stil gevallen.

en voor het geval u ook mij  .........  , mijn rug is breder en gladder dan de niagara watervallen.