Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

newmikey
newmikey - 03-10-2016 21:27:14
Geldzaken & Recht

Dhl bezorger bedreigd je bij je deur , steelt daarna al je pakketjes

Het is uw goed recht om niet te willen tekenen voor een pakketje en het te weigeren. normaliter komt daar ook helemaal geen aanvaring met de bezorger aan te pas aangezien het de bezorger om het even is. ik kan me daar niet heel veel bij voorstellen, tenzij u op hoge poten met die bezorger in discussie bent gegaan over bijv. bijkomende (douane)kosten of zelfs bedreigingen geuit hebt. u kunt misschien een gesprek aangaan, de bezorger kon wel eens gewoon echt bang voor u zijn. 

als er echt niets anders aan de hand is lijkt het me voor de hand liggend dat u gewoon een klacht indient bij dhl inplaats van op dit forum...eerst eens afwachten waar die mee komen, of had u dat al gedaan? wat was de reactie?