Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster1
zoekster1 - 06-10-2016 12:09:36
Geldzaken & Recht

Heb ik recht op ww als ik zelf onslag neem in mijn proef periode

Wat een bespottelijke reactie van jackyh, niet normaal. (o inmiddels weggehaald en terecht!)

ik kan me best voorstellen dat wasmachines naar boven brengen iets heel anders is dan gewoon laden en lossen met automatische laders. u bent waarschijnlijk de 56 gepasseerd en dan krijgen zoveel mensen last van hun rug. het regent hernia's onder de 50-ers en 60-ers. als u het gevoel heeft dat dit werk te zwaar is voor u, spaar uw rug en zoek ander werk.
ik woon ook hoog zonder lift en de jongens die de wasmachine of iets anders naar boven brengen krijgen als ze met die roodaangelopen koppies bij me staan uit te hijgen altijd een dikke fooi.

wat ik u aanraad is zo snel mogelijk ergens anders te solliciteren. er is volgens mij veel werk in de vervoerssector, tegenwoordig met al die thuismaaltijden, boodschappen aan de deur en misschien valt bij dhl. post.nl en kiala ook nog wat te versieren. en kijk ook eens bij ah, jumbo, of een andere supermarkt, misschien is magazijnwerk wat voor u. dus niet wanhopen, er is vast nog wel werk te vinden. ook voor een 50 plusser.

een ander idee is een gesprek aan te vragen bij uw leidinggevende waarbij u aangeeft dat bepaald werk gewoonweg te zwaar is voor u.

succes!