Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

reflecs
reflecs - 06-10-2016 16:37:54
Elektronica & TV

Het geluid van mijn tv over de speakers spelen.

Misschien komt u hier verder mee, uit een algemene helpgids:http://helpguide.sony.net/tv/caep1/v1/nl/print.html#tp0000648427" target="_blank">http://helpguide.sony.net/tv/caep1/v1/nl/print.html#tp0000648427



bij het gebruik van de audiokabelverbinding

druk na het maken van een verbinding op de home-knop en selecteer vervolgens [instellingen] — [geluid] — [hoofdtelefoon/audio uit] — [audio-uit (vast)].
schakel het aangesloten audiosysteem in en pas vervolgens het volume aan.

hint

wanneer u een extern audiosysteem gebruikt, kunt u de uitgevoerde audio van het tv-toestel bedienen met de afstandsbediening van het tv-toestel als [hoofdtelefoon/audio uit] ingesteld is op [audio-uit (variabel)]. druk op de home-knop en selecteer vervolgens [instellingen] — [geluid] — [hoofdtelefoon/audio uit] — [audio-uit (variabel)].
wanneer u een subwoofer aansluit, drukt u op de home-knop en selecteert u vervolgens [instellingen] — [geluid] — [hoofdtelefoon/audio uit] — [subwoofer].