Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cookies
Cookies - 07-10-2016 14:35:16
Geldzaken & Recht

Ilovemygiftcard

de waarde van de mastercard giftcard 
de mastercard giftcard heeft een waarde van € 25,-.


de kosten van de mastercard giftcard 
mastercard rekent eenmalig € 3,95 uitgifte kosten voor de cadeaukaart & een maandelijkse accountonderhoudsvergoeding van € 1,50 per maand zolang er tegoed op de giftcard staat. men betaald bij bestelling eenmalig € 28,95 voor de mastercard giftcard en de maandelijkse accountonderhoudsvergoeding wordt verrekend met het tegoed op de kaart.


waar is de mastercard giftcard te besteden
de mastercard giftcard is geschikt voor aankopen op internet en in miljoenen winkels in nederland en de rest van de wereld waar mastercard wordt geaccepteerd.


voor 16.00 uur besteld, de volgende dag in huis
wanneer je de mastercard giftcard op werkdagen voor 16:00 uur bestelt, wordt de bestelling dezelfde dag nog verstuurd! de cadeaukaart wordt doorgaans de volgende werkdag op het door jou ingevoerde adres afgeleverd.


de mastercard giftcard  geven 
op cadeaukeuzekaart.nl kun je de mastercard giftcard online bestellen. het bestelproces is snel en eenvoudig: stel het juiste bedrag vast, vul de juiste aflevergegevens in en doorloop het betalingsproces. 

bron: https://cadeaukeuzekaart.nl/mastercard-giftcard-25.html" target="_blank">https://cadeaukeuzekaart.nl/mastercard-giftcard-25.html