Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

snah
snah - 07-10-2016 18:00:36
Auto & Vervoer

Car tracking

Hallo ,
weinig bevredigende antwoorden wel een hoop idiote conclusies , als je geen antwoord weet op een simpele vraag reageer dan niet !!!

ik leg uit waarom ik mijn auto wil volgen en de gereden route wil opslaan ,
ik ben rij-instructeur en als een leerling zakt voor het rij-examen wordt er precies uitgelegd waarom ze gezakt zijn en waar ze de fout ingingen . vaak wachten zij dan een paar weken en beginnen dan weer te lessen , ik weet dan niet meer waar we of zij gereden hebben en wil dan dezelfde route rijden als tijdens het examen ( vandaar het opslaan van de examen route ) en ze uitleggen waar ze de fout ingingen en uitleggen hoe het dan wel moet . een leerling begrijpt zijn fout dan beter en leert van mij dan hoe iets beter kan .

dus beste roeptoeters   als je het hele verhaal niet kent of bij een conflict niet beide partijen hoort , kan en mag je geen conclusie trekken !!!  ik bedoel oordeel vellen .

dus blijft mijn vraag of hier iemand ervaring heeft met dit soort apparaten.
een dashcam zou een oplossing zijn echter mag dat niet van het cbr.