Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ta
Tass - 08-10-2016 13:04:47
Geldzaken & Recht

Optie24 oplichting?

update van mijn eerdere bericht:


 


ik ga optie24 dagvaarden en ik vroeg naar welk adres de dagvaarding verzonden moest worden. 


tot mijn grote verbazing kreeg ik te horen dan hun moederbedrijf in cyprus gehuisvest is en dat ik de dagvaarding daarom naar cyprus moest opsturen. de dagvaarding moet altijd door een deurwaarder bezorgd worden. 


tevens kreeg ik te horen dat alleen de rechtbank in cyprus bevoegd is om deze rechtszaak te behandelen. ik had gehoopt op een rechtsgang in nederland. ik ben dit wel aan het uitzoeken of een nederlands bedrijf met een kvk nummer in nederland via de algemene voorwaarden het rechtsgebied buiten nederland kan stellen.  


 


dit is wel een zeer hoge drempel die ze gelegd hebben om rechtszaken tegen hen zo veel mogelijk te ontmoedigen en te voorkomen. 
maar ik geef het niet zo snel op. 

optie24 doet alsof zij een nederlands bedrijf is met een telefoonnummer en adres in rotterdam, maar in werkelijkheid zitten ze, volgens hun eigen informatie, juridisch in cyprus, ook nog bij autoriteit financiële markten afm in nederland geregistreerd.


 


ik zal later meer grafieken publiceren om anderen te waarschuwen over mijn eigen ervaringen. 


 


 


in hun algemene voorwaarden verwijzen ze allemaal naar diverse documenten in het engels die blijken deel uit te maken van hun algemene voorwaarden. dit is mijn inziens discutabel of dit kan, vooral bij een bedrijf dat pretendeert transparant te zijn.  


 


optie24 heeft me al gedreigd met stappen en naar mijn adres in nederland gevraagd. 


gelijk mijn adres doorgegeven.