Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

akkerdistel
akkerdistel - 08-10-2016 16:42:46
Computers & Telefonie

Facebook

@ carola en jorisw, facebook volgt ook gebruikers zonder account. http://www.onemorething.nl/2016/05/facebook-trackt-nu-ook-niet-geregistreerde-gebruikers/ dat uitzetten is overigens een farce.
 
mocht je ook nog eens een smartphone gebruiken is het nog een stuk erger, heel veel apps delen ook gegevens uit met facebook, dat online-profiel wat ze daar van je hebben is dus best wel heel erg exact. en aangezien het niet zo heel best gaat met facebook, is het een kwestie van tijd dat ze misschien niet zo'n hele nette dingetjes gaan doen met deze persoonsgegevens..
 
gelukkig kun je je er heel makkelijk voor beschermen, hoef je echt geen ict expert voor te zijn (heb ik overduidelijk ook niet), hoef je alleen een beetje gemak voor in te leveren, oh wacht eens eventjes, ach laat ook maar dat willen nederlanders never nooit niet doen.
 
@ts mag uit bovenstaande zelf 'n conclusie trekken.