Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cookies
Cookies - 12-10-2016 08:38:03
Winkels & Webshops

Aliexpress teeth whitening ervaring

Dat weet ik omdat ik, zo te lezen, al wat langer hier rondloop dan jij en dus ook al heel wat langer bij tandartsen kom. iedereen heeft zijn eigen kleur tanden. de whitening behandelingen zijn bedoeld, om de verkleuringen van een (ouder) gebit ontstaan door slecht poetsen, langdurig gebruik van nicotine, koffie, thee, frisdrank enz. enz. weg te krijgen. 

als jouw tanden nog mooi zijn en door je leeftijd nog niet zijn aangetast door bovenstaande zaken, worden ze dus door het gebruik van whitening zeker niet witter. je kan door gebruik van die whitening wel schade aan het glazuur op je tanden krijgen. en als het glazuur wordt aangetast, dan zul je zeker snel verkleuringen gaan krijgen en daarnaast is het pijnlijk bij koude / hete dranken enz. 

je hoeft me niet te geloven, je kunt ook eens langs een tandarts gaan en het daar bespreken. of stel je vraag op het tandartsforum, daar zijn tandartsen actief https://www.tandarts.nl/forum/" target="_blank">https://www.tandarts.nl/forum/




door achraf el 12 okt. 2016 om 02:49 
antwoorden / vragen


hoe weet jij dan dat ze niet na een behandeling wit worden