Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster1
zoekster1 - 12-10-2016 13:07:54
Garantie & Verzekeringen

Vervolgschade stukadoor

Zoals ik uw verhaal lees, heeft de stukadoor zich bezig gehouden met een muur waar hij gewoon vanaf had moeten blijven. u kunt hem aansprakelijk stellen voor de schade. eventueel kunt u een bedrag inhouden van de rekening van de stukadoor. ook lijkt het mij dat hij wat extra uurtje(s) heeft gemaakt door het afkrabben, die kunnen ook van de rekening. hij heeft een fout gemaakt, heeft het halverwege gemerkt(?) en probeert er nu onderuit te komen. zo komt uw verhaal op mij over.

doe alles aangetekend schriftelijk. leg de situatie op papier zo helder mogelijk uit. het beste is de stukadoor de kans te geven om zelf voor herstel te zorgen. wil hij dat niet dan kunt u aangeven dat u het door een derde partij laat doen, waarbij u de kosten op de stukdoor zult verhalen.
dateer de brieven en verzoek om een schriftelijk antwoord binnen bijv. 14 dagen.