Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster1
zoekster1 - 13-10-2016 13:56:00
Winkels & Webshops

Gratis proefpakket detoxformule

Ik zou geen cent betalen. is er een pakket toegestuurd, is er een vervolgzending gestuurd? heeft de man ecpliciet toestemming gegeven voor de eventuele vervolgzending?
en kan die firma dat bewijzen?


moet ik betalen voor ongevraagde vervolgzendingen?

u hoeft alleen iets te betalen als u ook akkoord bent gegaan met vervolgzendingen. de vraag is dus: waarmee bent u precies akkoord gegaan?


hebt u alleen toestemming gegeven voor een gratis proefpakket? en niet voor vervolgzendingen? dan hoeft u de vervolgzendingen niet te betalen. de vervolgzendingen zijn in dat geval geen onderdeel van de overeenkomst die u met de ondernemer hebt. u hebt alleen een overeenkomst voor het proefpakket.


zegt de ondernemer dat er wel een overeenkomst is voor de vervolgzendingen? en twijfelt u of u wel of niet akkoord bent gegaan met vervolgzendingen? dan ligt de bewijslast bij de ondernemer. dit betekent dat de ondernemer moet bewijzen dat u hebt ingestemd met de vervolgzendingen.




klikhttps://www.consuwijzer.nl/vakantie-vrije-tijd/proefpakket/moet-ik-betalen-voor-ongevraagde-vervolgzendingen" target="_blank"> hier