Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cookies
Cookies - 14-10-2016 10:02:02
Geldzaken & Recht

Betaling

Dat ben ik wel met je eens, het is een erg ongebruikelijke gang van zaken. en dat je partner er notabene ook nog eens op wordt aangesproken, is helemaal niet zoals het hoort. vreemde dierenwinkel, hoor. 

dat daardoor de haren overeind gaan staan, kan ik begrijpen. ik zou toch terug gaan naar de winkel, eventueel betalen wat er te weinig is betaald, meteen even mijn onvrede uiten over deze rare gang van zaken en zeggen dat dit de laatste keer was dat ik er wat heb gekocht.



door leonaleona 14 okt. 2016 om 09:46 
antwoorden / vragen


nou ik zit er mee dat ze haar via fb op gaan zoeken. dit mag een winkel gewoon niet doen. als ze bij de jumbo een fout maken gaan ze je daarna toch ook niet googlen. want mijn partner was gisteren bij een ander finaal en werd daar op aangesproken.  dit vind ik gewoon niet kunnen