Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ma
Mat Matheij - 14-10-2016 21:16:56
Auto & Vervoer

Sparta actieradius misleidend

De actieradius van hybride of electrisch aangedreven voertuigen dient bij wet te zijn voorgeschreven. na de sjoemelsoftware van volkswagen dient op zijn minst enig testprogramma te zijn voorgeschreven voor elektrisch aangedreven voertuigen zoals een fiets of auto. de vermelde actieradius wijkt inderdaad af van enige opgegeven waarden.
ook nissan -naar eigen zeggen- grootste producent zowel als initiator van elektrische voertuigen haalt -zo bleek op dit forum- geeneens de helft van de door henzelf opgegeven waarden. ik begrijp dat u boos bent en ook dat sparta na mijn repliek u iets gaat aanbieden. maar zij waren nog relatief eerlijk. met internet gebeurt hetzelfde max en min. neem contact op met sparta verwijs naar deze site of bel de belbus dan komt dit schrijnend onderwerp ter sprake. overigens zou dat liever moeten gaan om de actieradius van scootmobiels waarmee het erger is gesteld en de kluif collectief wordt belazerd.u kunt nog met trapondersteuning op enige fiets maar wanneer je in een weiland geen stroom meer hebt wordt het toch anders.