Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 20-10-2016 11:44:36
Winkels & Webshops

Is de website simpelthuiswerk.nl betrouwbaar?

Lang niet meer gezien, een topic over thuiswerk.

zoals reeds gesteld, indien u (eerst) moet betalen voor 'thuiswerk' is het per definitie niet geheel betrouwbaar (netjes gezegd).
dat is heel vaak ook het 'thuiswerk' van dergelijke 'zolderkamerhobbyisten'.

leest u (o.a.) ook dit eens: http://kassa.vara.nl/pagina/discussie-bestaat-er-on-nederland-slechts-een-betrouwbare-thuiswerk-verschaffer" target="_blank">http://kassa.vara.nl/pagina/discussie-bestaat-er-on-nederland-slechts-een-betrouwbare-thuiswerk-verschaffer

en dat u alleen een x-aantal gekopieerde a4-tjes krijgt met, aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid, dat wat u zelf ook gewoon op internet kunt vinden, geeft hij/zij indirect zelf ook aan in http://www.simpelthuiswerk.nl/algemene-voorwaarden/" target="_blank">artikel 11 van de algemene voorwaarden:
"de inhoud van het thuiswerk banen pakket is alleen bestemd voor informatieve doeleinden. simpelthuiswerk.nl is een uitgever van informatieproducten. ondanks alle zorg die aan de samenstelling van het thuiswerk banen pakket is besteed, kan noch de redactie noch de uitgever enige aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade, die zou kunnen voortvloeien uit enige fout of onvolledigheid, die in het thuiswerk banen pakket zou kunnen voorkomen."

en:

"ook kan de uitgever niet garanderen dat in het thuiswerk banen pakket genoemde bedrijven de lezer met zekerheid werk kunnen aanbieden. de gebruikte meningen van klanten zijn gebaseerd op exceptionele resultaten en niet bedoeld als garantie dat een ieder hetzelfde resultaat zal behalen."

exceptionele resultaten: dus u maakt zo goed als geen kans op werk via simpelthuiswerk.nl

hij of zij zegt dus eigenlijk: hier heb je wat info en zoek het verder maar uit, of het nu klopt of niet.
m.a.w. iedereen kan u dus tegen een vette betaling allerlei rommel sturen.

daarnaast is deze website weer een klassiek voorbeeld van een toneelstukje opvoeren. alléén (zeer) goede reviews staan op die site. buiten het feit dat deze hoogstwaarschijnlijk zelf geschreven zijn door die eigenaar/eigenaresse, zullen 'never en nooit' slechte reviews (o.d.) worden geplaatst door hem/haar.

degene die hier intrapt en met dergelijke 'bedrijfjes' in zee gaat, gelooft waarschijnlijk ook nog in sprookjes........