Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ma
Mat Matheij - 20-10-2016 19:46:06
Huishouden & Energie

Auping maestro matras

Nogmaals geen enkele matrasverkoper zal u auping of welk ander fabrikaat dan ook betreffende houding tijdens de slaap ligging eventuele aanwezige gebreken kunnen adviseren. wanneer de klachten ernstig zijn moet u zich wenden tot een specialist aangesloten bij een ziekenhuis. aldaar kunt u vaststellen hoe uw slaapgewoonten zijn maar ook niet zelden voorkomende klachten als 'holle rug' maar ook apneu. een holle rug zou  alleen invloed hebben op het weinig voorkomende gedrag van op uw rug slapen. gezond slaapgedrag houdt in dat eenieder zich meerdere malen omwentelt.
ik zou uw slaapgedrag nog onafhankelijk van auping laten onderzoeken aangezien de klachten niet uitsluitend te wijten zouden kunnen zijn aan enige matras.