Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 21-10-2016 16:49:58
Huishouden & Energie

Auping maestro matras

Ik meen dat ts in het dispuut, nergens heeft aangegeven van welk merk, welk model en welke hardheidsgraad de oude matras was, die jarenlang zo prima heeft voldaan. waarom laat u zich dan door een 'verkoper', die uiteindelijk niets anders dan alleen maar auping kan aanbieden, tòch iets anders aanpraten? inmiddels wordt er 20% korting op maestro gegeven. was dat mede een argument voor u?

ook de consumentenbond geeft aan, net zo als de stiftung warentest in duitsland, dat een matras rond de € 300,- vaker beter is dan een matras van de dure luxe-merken. m.i. zal een medium-variant wèl voldoen. kwestie van uitwisselen van de binnenmatras en daarna zijn er bij maestro zelfs nòg twee hardheden. upgraden dus!

voor de volgende keer: intussen zijn er sinds dit jaar flexibele matras-online-webshops, die kostenloos omruilen en uiteindelijk tegen het terugbetaling van de aanschaffingsprijs incl. de transportkosten (wordt op verzoek bij de klant thuis afgehaald), meer service bieden dan die arrogante topverdiener en uw (oorspronkelijke) aupingfavoriet, die van geen klantvriendelijke service meer wil weten. "fouten maken wij niet!" ik kan me voorstellen dat u teleurgesteld bent en nu zèlfs nog moet gaan bijbetalen echter zonder succesgarantie.

topmerk van (eer-)gisteren passen zich vaak niet snel genoeg aan. voor zover ik weet was auping ooit goed in bij de ontwikkeling en productie van de auping-spiraal, daarna kwamen de nieuwste slaap-ontwikkelingen niet meer van auping!