Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
manwijf - 22-10-2016 10:44:00
Huishouden & Energie

Auping maestro matras

Heb een aantal maanden geleden ook nieuwe matrassen gekocht. hetzelfde als u had: een zachte en een stevig model. na één nacht echter wist ik al, dat ik verkeerd gekozen had en dat ik ook de stevige versie moest hebben. dat veranderde dan ook niet, toen ik er nog een aantal nachten op sliep. ik moet zeggen, dat ik het al heel coulant vond dat ik 'm zo kon omruilen. 90 dagen uitproberen, vind ik dan ook meer dan voldoende. dat uitgeprobeerde matras gaat tenslotte zo weer de verkoop in.

v.w.b. vertrouwen in een zgn. specialist, ben ik ook nogal sceptisch. in het algemeen geldt verder: als je zelf niet kunt beoordelen of iemand werkelijk een specialist is, dan is het verstandiger om zelf te oordelen of om er iemand bij te halen waarvan u zeker bent, dat hij verstand van zaken heeft.