Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 29-10-2016 14:57:35
Winkels & Webshops

Waarom kunnen instanties zoals nr.1 cashback ongestraft hun gang gaan ?

Dit is tekenend voor malafide / obscure incassobureautjes. deze is niet voor niets niet aangesloten bij de overkoepelend brancheverening http://nvio.nl/leden" target="_blank">nvio.
dan moeten 'zij' zich aan bepaalde regels houden. ik vermoed dat dit clubje daar dus niet welkom is, juist vanwege hun asociale optreden.

eigenlijk zou u blij moeten zijn met dat optreden van dit soort malafide clubjes. 'zij' geven daarmee indirect aan dat 'zij' totaal geen bewijs, dan wel geen poot om op te staan hebben. het enige wat 'zij' nu nog kunnen doen is blaffen en bluffen en hopen dat er iemand toch intrapt / bang wordt.

het stikt niet voor niets van de klachten op internet.

totaal niet reageren. laat ze http://www.encyclo.nl/begrip/in%20zijn%20eigen%20sop%20laten%20gaarkoken" target="_blank">in hun sop gaar koken.