Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ro
RobinHz - 29-10-2016 23:52:03
Winkels & Webshops

Winkelenensparen

Hetzelfde is met mij gebeurd, ik ben tegen een automatische incasso van winkelenensparen.nl aangelopen door een aankoop bij megekko.

het is overduidelijk dat dit bedrijf primair verdient aan onopgemerkte incasso's die aan aankopen op het web worden gekoppeld.

zo ook bij mij:

aanschaf bij megekko (15 maart), onduidelijk verhaal over winkelenensparen, vervolgens een e-mail van zowel de webshop als winkelenensparen.

nu zie ik pas dat na een lange e-mail helemaal onderaan, na ver naar beneden scrollen, gesproken wordt over een automatisch incasso. vervolgens  krijg ik binnen een maand:

- nieuwe ledenvoordelen update van winkelen en sparen 
- uw korting van €20 op uw volgende aankoop bij megekko
- herinnering van voordelen en factureringsgegevens voor winkelen en sparen leden

dus nergens een e-mail waar in het onderwerp duidelijk wordt gesproken over het ingaan van een betaald lidmaatschap. een gemiddelde internetgebruiker zal dit soort e-mails snel zien als spam/advertenties en deze volledig negeren/direct weggooien.

tot je een keer gaat letten op lage automatisch geincasseerde bedragen op je rekening. in mijn geval 15 euro per maand.

en als je vervolgens in de e-mail kijkt naar de max. jaarlijkse kortingen... 180 euro per jaar, of max. 15 euro per maand. het lidmaatschap is letterlijk niks waard. zie ook  onderstaande quote. waarmee ik weer terugkom op mijn eerdere punt: dit bedrijf verdient primair aan onopgemerkte incasso's en zou om die reden nooit op deze manier zaken mogen doen.

"als lid van winkelen en sparen profiteert u van een maandelijkse ledenbonus van €15 op uw aankoop bij megekko of online aankoop bij een webwinkel op de winkelen en sparen website. dit kan oplopen tot wel €180 per jaar, zolang u lid blijft van winkelen en sparen