Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 30-10-2016 14:18:14
Geldzaken & Recht

Na 30 jaar wil ik mijn huur opzeggen, maar er is niets meer in oude staat

Vraag 1: is aan u gemeld door de huiseigenaar dat u de woning in 'oude staat' terug moet brengen?
aansluitend op de al gegeven antwoorden zal er vrijwel nooit sprake zijn van het nog in dezelfde staat zijn van een woning na 30 jaar. hoe dan ook is van belang of er verbouwingenn hebben nplaats gevonden die een waardeaantasting van de woning hebben betekent in negatieve zin resp. aanpassingen die het verhuren als gewonen woning niet meer mogelijk maken.
als dat allemaal niet het geval is zal er eweinig te vrezen zijn.

maar uw opmerking dat u op een vakantoepark wilt gaan wonen is van veel groter belang:

als al gemeld kunt u zich in zeer veel gevallen (er zijn uitzonderingen) zich niet laten inschrijven op een vakantiepark als woonadres. dat betekent zoals ook al gemeld problemen m.b.t. eventuele sociale uitkering(en)!
de reden is dat in het in verreweg de meeste gevallen niet is toegestaan om een vakantiewoning als vaste woning te betrekken op basis van geldende gemeentelijke verordeningen met soms een uitzondering voor degenen die er al langdurig wonen!