Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

boppe1943
boppe1943 - 04-11-2016 03:35:09
Computers & Telefonie

Waar vind ik mijn verdwenen mappen?

Hartelijk bedankt vor de reacties.
@aurora1, het is in zekere mate een troost dat ik niet de enige ben die dit probleem kent. bedankt voor de link. inderdaad stonden de verdwenen "bewaren"-mails in "verwijderde berichten", waaruit ik ze stuk voor stuk gered heb en in de lege map "bewaren" met een kleine b heb gezet. de mails van de andere verdwenen map heb ik helaas niet terug kunnen vinden, dus net zoals mijn lotgenoten zal ik daarover contact moeten opnemen met microsoft na terugkeer in nl.
ik moet nog erg wennen aan mijn nieuwe laptop met een veel grotere en gevoeliger touchpad dan de oude. zo komt het ook wel voor dat een mail verzonden of opgeslagen wordt als dat nog niet de bedoeling is. wie weet heb ik zo per ongeluk "map leegmaken" aangeraakt....
om het probleem te voorkomen om belangrijke mails echt kwijt te raken wil ik ze graag kopiëren en in een extra map bewaren. hoe doe ik dat het snelst? alvast bedankt voor eventuele tips.
m.v.g. boppe 1943.