Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

de
dehenky - 04-11-2016 09:22:10
Huishouden & Energie

Reclamefolders,ondanks ja/nee sticker

Heb je goed gekeken welke ja/nee-sticker je hebt? je hebt twee dingen die zo'n sticker tegen kan gaan, namelijk ongeadresseerde reclamedruk en huis-aan-huisbladen. met een ja/nee-sticker zeg je dus dat je maar een van de twee niet wilt. ik neem in dit verhaal aan dat je wel gewoon het buurtkrantje wil ontvangen. het kan dus zijn dat de bezorger in verwarring is dat je nee tegen huis-aan-huisbladen zegt en ja tegen reclamefolders. mijn advies: laat het vervangen door een nee/nee-sticker. dan krijg je niet meer het buurtkrantje, maar dan moet je maar afwegen of je liever die kwijt wilt of de folders wilt behouden.

dat neemt natuurlijk niet weg dat het onbeschoft is dat wanneer je er expliciet om vraagt geen drukwerk meer bij je te bezorgen ze dat alsnog doen. geen goede zaak van de bezorger van de folders van (o.a.) axender