Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ma
Maggieenalex - 04-11-2016 11:07:53
Winkels & Webshops

Web winkel.voordelig winkelen

Goedemorgen, 

ik ben benaderd op 21 juli 2016 ook door voordelig winkelen.nl en heb gevraagd naar een mail om te zien wat er wordt aangeboden en daarna zou ik dan doorgeven of ik wel og geen gebruik zou maken van hun diensten. ik heb nooit een mail ontvangen dus ben er van uit gegaan dat er ook geen mail was verzonden maar er werd een bedrag van € 69,00 per incasso afgeschreven en heb deze laten stoneren en heb vervolgens een mail van het incasso bedrijf gehad dat er € 110.00 betaald moest worden, het incasso bedrijf heeft mij gebeld 1-11-2016 en mij het telefoonnummer gegeven van voordelig winkelen en ik heb daar iemand gesproken die de mail opnieuw zou versturen maar ik heb nog steeds geen mail ontvangen dus vraag ik me af hoe ik heb moeten reageren.
ik heb nu het e-mail adres van het incasso bedrijf gehad van voordelig winkelen en heb hun nu ook verzocht om de opname toe te sturen zodat ik zelf kan horen wat er is afgesproken. nu maar hopen dat er wel iets door voordelig winkelen wordt verstuurd.