Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eva de bruin
eva de bruin - 04-11-2016 13:32:05
Huishouden & Energie

Reclamefolders,ondanks ja/nee sticker

L.s.,
ik krijg geen stapels met reclame in de bus, maar foldes van pizzatenten, schoorsteenvegers e.d. ik heb een standaard mail gemaakt voor al deze lieden, dus dat is een kwestie van knippen en plakken en bewaar mails in een apart mapje zodat ik aktie kan ondernemen wanneer ze weer de fout in gaan. werkje van 2 seconden. overigens net een knul aangesproken die vrolijk weer de folders in de brievenbus duwde. ik kwam net thuis en heb hem gevraagd of hij kon lezen.
verder allemaal hele flauwe opmerkingen over 'als dat alles is', 'of heeft u niets beters te doen'.
dit is mijn tekst:


geachte heer, mevrouw,
 
u heeft vandaag een medewerker flyers in brievenbussen laten stoppen. ik wijs u er op dat deze medewerker ook flyers heeft gestopt in brievenbussen met een 'nee/nee en ja/nee' -sticker.
deze stickers zijn niet voor niets op de resp. brievenbussen geplakt en ik wijs u er dan ook op dat bij een volgende keer ik u zal aangeven blij de reclamecodecommissie, hier zijn namelijk duidelijke afspraken over gemaakt.
vooralsnog vertrouw ik erop dat u uw bezorgmedewerker beter zult instrueren in de toekomst.
 
met vriendelijke groet,

dit is wat ik doe en ik hoop dat het langzaam beter zal worden. 
overigens ben ik van mening dat mensen die reklame willen hebben ook maar zo'n ontsierende sticker moeten plakken en niet degene die niets wil hebben. in amsterdam zouden ze daarmee proefdraaien, maar ik weet niet hoever ze zijn.
ik hoop dat u hier overigens iets aan heeft.

mvg
shh