Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

th
theflyingdoctor - 04-11-2016 16:32:45
Auto & Vervoer

Wanneer stellen we het rijgedrag van jongeren ter discussie?

nou die jongeren hebben zeker geen tijd om zich met verkeersregels bezig te houden.

pas stond in het ad een groot artikel dat fietsers geen licht voerden in het donker of niet eens een lamp op hun fiets hebben.


dat is heel simpel, voor fietsers bestaan er al vele jaren geen verkeersregels meer en dat hoeft ook niet.


als auto bestuurder ben je ten allen tijde fout als je een fietser overhoop rijd, hun zijn de zwakke schakel in het verkeer.


als u groen licht krijgt om door te rijden bent u strafbaar als u een fietser plat rijd die door rood reed, u had moeten blijven staan.


(is uitspraak van de rechter).

tienduizenden auto bestuurders wachten bij het links of rechts afslaan op de fietser die rechtdoor lijken te moeten, en zonder de hand uit de steken afslaan.


omdat het opsteken van je hand heel veel energie kost hoeft dat niet meer, hun zijn de zwakke schakel dus te moe om die hand uit te steken.


als ze append op de fiets een meter voor je auto zonder handen aan het stuur afslaan, dus hoeven ze niet opzij te kijken ben je als auto bestuurder weer strafbaar, want zij zijn de zwakke partij die hoeven niet te kijken als ze afslaan.

bij mij in het dorp komen ze al append van het schoolplein de weg op een hele drukke weg op hoeven ze niet te kijken want als ik ze platrijd ben ik strafbaar, de gene die onder de auto ligt heeft nog nooit in de gaten gehad wie of wat ze geraakt heeft, want hun zijn immers de zwakke partij.
en zo kan ik nog wel 6 a4 tjes volschrijven over wat er mis is.
fietsers en bromfietsers zijn nergens aan gebonden, en vogelvrij, u bent altijd fout als er iets gebeurt


ik rijd vanaf heden met een vaste filmcamera achter mijn voorruit om aan te tonen dat ik gedaan heb wat ik kon bij een aanrijding.