Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eclipse
eclipse - 05-11-2016 00:16:43
Huishouden & Energie

Reclamefolders,ondanks ja/nee sticker

@carola83, nu al helderziende ook ?                            
door carola.83 4 nov. 2016 om 14:56
8801 antwoorden / 20 vragen

erg kinderachtig om zo'n reactie te tippen (ik weet wel wie) en nog kinderachtiger van de redactie om daar klakkeloos op te reageren. tipgever, ga vooral je gang hoor met tippen van deze reactie. als je een beetje lef hebt, maak je je hier even bekend!
waarom is de reactie van de admin  "klakkeloos" ? 
tipgever, maak je bekend, anders  zal carola83 wel ff ??, ooit  bij carola83 opgekomen dat de redactie meeleest ? maar misschien is dr glazen bol beslagen, en ken ze het stokje van harry potter niet vinden om ons  weg te toveren,en als ze het beledigen van mensen kinderachtig  vindt, hoort ze m.i niet thuis op een of welk forum dan ook.nu ze ook al over dr niet genoten salaris  klaagt , ga ik ernstig  twijfelen,   
misschien dat @carola83 de definitie van klakkeloos maar even moet googelen, er zijn ca  60 reactie `s  na de dubieuze aanname `s van @tijger1, en dan noemt  @carola83  het "klakkeloos" ?