Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Th
The Enforcer - 05-11-2016 19:18:58
Elektronica & TV

Ik zoek bezitters v.an een philips decoder dsr7141 van canal digitaal.

heel herkenbaar, de problemen zijn alom bekend en gemeldt op diverse media (facebook/klachtenkompas/satellietforum/sat4all/ontevredenklanten.be (tv vlaanderen maakt ook deel uit van de m7 groep)/klacht.nl/allestoringen.nl/etc). ik ben zelf ook actief op deze media en zou dan nu ook dit probleem weleens aangekaart willen zien bij kassa.

de dsr7141 was één van de stabielste ontvangers van de m7 groep en zelfs die stabiliteit hebben ze om zeep geholpen op 25 augustus 2016 toen de software update is doorgevoerd.

ik heb via de app van kassa dit probleem al aangekaart een paar weken geleden, ik zou dan ook iedereen willen adviseren om datzelfde te doen, hoe meer klachten kassa krijgt hoe (wellicht) eerder hier een onderwerp aan gericht wordt.