Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

di
directpc - 07-11-2016 09:37:36
Geldzaken & Recht

Mag colporteur gegevens klant invullen, naam,handtekening etc..

Beste meneer/ mevrouw uscher,

onze excuses dat u en uw moeder dit zo hebben ervaren. onze vertegenwoordigers zetten geen paraaf of handtekening voor onze klanten. mocht u dit vermoeden hebben dan pakken wij dit zwaar op. graag komen wij met u in contact om dit voor u uit te zoeken en op te lossen.

wij hebben meerdere klanten die 65 jaar of ouder zijn die dagelijks naar aller tevredenheid gebruik van onze service maken. het is niet onze intentie om klanten in te schrijven die geen behoefte hebben aan ons abonnement.

nogmaal wij komen graag met u in contact om de situatie op te lossen. aangezien wij helaas geen contactgegevens van u hebben, kunt u ons bereiken op telefoonnummer 088 222 3333 of via email: info@directpc.nl.

hopende u hierbij voldoende te hebben geinformeerd.

met vriendelijke groet,
direct pc