Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

li
lisa123 - 10-11-2016 20:13:37
Computers & Telefonie

Weet iemand hoe ik mijn telefoons van panasonic model kx-tgh220nl van de intercom kan halen?

Tijger 1: sorry, wat u leest in het engels slaat niet op mijn geval.

sjoppie: het geluid aanzetten via geluidsinstellingen gaat niet want voor de geluidsinstellingen is in de plaats de intercom verschenen waarbij staat: handset en toestel aan: je moet op ja klikken, is de enige mogelijkheid want wegklikken of een andere instelling op geluidsniveau bestaat dus niet meer.

aurora1: waarom zou het me niet lukken om als vrouw kontakt op te nemen met panasonic? spreek en schrijf vloeiend engels dus als dat nodig zou zijn is dat geen punt.
weet niet meer waar die toestellen gekocht zijn, het is al een wonder dat ik de gebruiksaanwijzing nog wist te vinden.
en als ik tijd zat had zou ik wel in het weekend of in de avond het telefoonboek overschrijven en opnieuw instellen, wat een achterlijke reactie, dat kan ik zelf ook wel bedenken maar het ontbreekt aan tijd..

eclipse: heb een zeer slecht abo van tele2 alles in 1, dus de telefoon heeft er in die tijd al 3 keer uitgelegen tezamen met de pc
helaas hebt u ook niet goed gelezen, heb geschreven dat vriend met gebruiksaanwijzing in zijn handen zat en er ook niet uitkwam.
zal wat u voorstelt  toch nog eens proberen, is eigenlijk het enige normale antwoord in alle blabla. hebt u helemaal gelijk in, maar dit had ik al verwacht dus kan er alleen maar om lachen.
u zegt hetzelfde als mijn vriend: van die gebruiksaanwijzing word je ook niet vrolijk.

ga even een bedankbrief sturen naar duitsland, ook die taal heeft geen problemen voor me net als het engels.

hierbij wil ik iedereen die heeft gereageerd toch bedanken, zowel de aardigen als de dommen, ga nu gelijk de power van de dockingstations afhalen en kijken wat er gebeurt.
als het helpt krijgt u van mij antwoord, dan leest de rest het vanzelf wel óf niet.