Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 12-11-2016 09:47:00
Garantie & Verzekeringen

Dela premievrij maken

@philip36

ook als de ts nu stopt, dat is hetzelfde als premievrijmaken, moet er € 250 betaalt worden.

de ts kan nu (nog) niet afkopen, maar na 1 januari wel. en als zij dat volgend jaar zou doen, kost dat ook € 250. volgend jaar kan zij natuurlijk ook stoppen oftewel premievrijmaken, kost dan ook € 250.

wat er in de brief, volgens u staat, staat niet in de voorwaarden.

opzeggen van de verzekering wil zeggen dat u de verzekering stopt. u betaalt geen premie meer. u kunt de verzekering opzeggen. hiervoor geldt een opzegtermijn van tenminste een maand. de verzekering houdt dan op te bestaan. dela bepaalt vervolgens de waarde van de verzekering. deze waarde bestaat uit de poliswaarde minus € 250 kosten (€ 125 als u de polis gedeeltelijk stopzet). is de waarde € 100 of hoger? dan maken we dit bedrag over naar het dela depositofonds. u ontvangt rente over het bedrag. het bedrag komt vrij bij uw overlijden. nabestaanden kunnen hier een deel van de uitvaart van betalen.