Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 12-11-2016 12:42:13
Garantie & Verzekeringen

Dela premievrij maken

Het doet me een beetje denken aan yarden van jaren geleden. die zetten weliswaar stiekem en ongevraagd de naturadekkingen om in sommen verzekeringen, maar wel met een negatieve optie. als men dat niet wilde, moest men zelf reageren. 

hoevelen legden die brief niet zomaar bij hun polis. ongelezen, of wel gelezen, maar niet gesnapt, en kwamen later van een koude kermis thuis. liep hier tijd geleden nog interessant topic over.

en nu dan van dela dat "aanbod" om premievrij te maken of af te kopen. ben bang dat er genoeg mensen zullen zijn, die om wat voor reden ook krap zitten, er op in zullen gaan.

en nu in de reclame maar nieuwe zieltjes winnen. ja, die zijn jong, hoeven ze normaal gesproken pas over jaren en jaren te gaan uitkeren. eerste verdiend.

maar item voor kassa? heb daar eerlijk gezegd een heel hard hoofd in.