Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Klaver4
Klaver4 - 14-11-2016 14:40:15
Huishouden & Energie

Jura impressa s9 avandgarde

pefect apparaat. vraagt wel de dagelijkse onderhoud (bakje leegmaken, water afvullen, filters checken en koffie voldoende erin) en boven de 30.000 handelingen (apparaat praat niet over gezette kopjes) dan krijg je geheid de ene na de andere errorcode in het scherm. goede technische onderhoudsbeurt van een dealer is wel zo verstandig dan. is ie weer klaar voor een 10.000 runs. dure ontkalker is iig beter als een goedkopere of je moet genoegen nemen dat ie veel eerder met een ontkalkmelding komt.


 


koffie is altijd constant dezelfde smaak bij gebruik zelfde bnen (die van hema arrabica zijn prima). filters mogen wel wat goedkoper.


maakt verder vrij veel geluid naar mijn mening.


 


is een hele goede keus voor weinig geld op zich. vraag me wel af waarom iemand zo'n apparaat weg doet. zou me niet snel een betere kunnen bedenken of je moet gaan overstappen naar een automaat waar ook thee en chocolademelk uit komt of zelfs soep.