Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eclipse
eclipse - 14-11-2016 15:15:13
Computers & Telefonie

Smartphone h5 van hema

Halodieho forum,
was deze posting  niet van vorige week, t.s heeft hem naar fabriek gezet, zou zijn back-up weggooien op google en opnieuw handmatig installen,laatste bericht  was help, hij gaat downloaden, op de vraag zijn het updates van de gewone apss na een fabrieks reset ? niets meer vernomen ,

dus neem aan dat het al dan wel of niet is gelukt, alle oplossingen en het oude ( meuk) vraag van ca 1  jaar terug?? op zijn vraag, neergekieperd, door het forum. laatse reactie was van @ diumenge aan mij  betreffende dat het niet zal lukken en het roerig  met hem eens was.

nu zie ik hem dus weer staan,!! waarom komt  ts niet terug  op de gegeven antwoorden? en de geboden /aangereiktte oplossingen...opdat we kunnen verder borduren, maar ik heb de naalden opgeborgen  en de garen is op betreft dit onderwerp, eerst antwoorden aleer ik naald  en draad weer ter hand  neem....

.verneem liever geen reactie `s met  spottende opmerkingen van @ diewilik, @tijger1@maritaonbetaaldbetuttulddoordelinkseelite83. graag inhoudelijke, en concrete antwoorden als dat zou kenne..